Tromøy 23 fra Sandøy Båtdekk

Tromøy 23

Sandøy Holding AS i Tvedestrand har tatt opp igjen produksjonen av et båt-ikon. Vi har gjort store forbedringer på 2013 utgaven og denne leveres med helt ny og selvlensende dørk og innredning.

Tromøy 23 er en praktisk tradisjonsbåt som er tilpasset miljøet den skal brukes i. Båten er CE-godkjent for 12 personer. Dagens Tromøy 23 nedstammer direkte fra de tradisjonsrike Vikkilen-tresjektene bygget i Grimstad frem til tidlig 1980 tallet. Skroget er designet for flytte mye vekt, ballast og volum med lavt energiforbruk og er resultatet av en naturlig produktutvikling som kan føres helt tilbake til vikingskipene. Båten er derfor meget ballansert og sjødyktig samtidig som den er drivstoffgjerrig.

Tromøy 23 åpen sjekte

Tromøy 23 har en stor fiskekum med god sirkulasjon. Båten er motorisert standard med en tresylindret Yanmar 3YM20 20 HK Diesel. Båten egner seg bra for koseturer, hobbyfiske, og ikke minst dorging. Hele Året!

Pris std båt åpen og 3-cyl 20 HK Yanmar diesel fra kr 259.000,-
Ring eller mail oss så setter vi sammen et pristilbud til deg skreddersydd dine behov.

> Bestill brosjyre og prisliste

> Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Tromøy 23 åpen sjekte

Tromøy 23 åpen sjekteTromøy 23 åpen interiør akter Tromøy 23 åpen interiør baug Tromøy 23 åpen motorrom Tromøy 23 åpen drivaksel